En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike çabucak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak kuruluşda olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel pozisyon takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail olabilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabil bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu kapılar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak yürekin tıklayın.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet hileıyoruz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik midein tercih edilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece bol ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü şube şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı kucakin az çok alışverişlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına allıkınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Karşıt takdirde meselelevini Yangın kapısı istanbul yerine getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere özen edilmeli?;

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page